Lees wat onze klanten zeggen   |    Bel ons op 050/42.52.59

BOBONNE IN UW RESTAURANT

Samen uw omzet en marge op dessertgebied verhogen is ons doel. U zou versteld staan hoe u uw zakencijfer kan stimuleren met een lekker en attractief dessertaanbod. Een tip kan zijn om een kleiner – minder duur – dessert toe te voegen dat vlugger wordt gekozen met als gevolg dat ook de andere gasten gaan kiezen voor een lekker dessert. Met Bobonne zult u uw gasten bovendien een topdessert aanbieden, zo eindigt de maaltijd gegarandeerd op een positieve noot… tevreden klanten komen terug en dat zijn steeds de beste klanten!

Als extra biedt Bobonne je een gepersonaliseerde dessertkaart met uw desserts, warme dranken & digestieven. Hebt u een professionele bewaarvriezer nodig voor in de zaak? Dat kan zeker, vraag ons naar de mogelijkheden.

BOBONNE SWEET MOMENTS IJSVITRINE

De smaak uit je kindertijd: Bobonne gebruikt enkel echte ingrediënten, klanten proeven het verschil!

Klaar voor gebruik: vers afgedraaid ijs in 5 liter caddies, ook alle toebehoren: potjes, horentjes, toppings.

Exclusiviteit: Bobonne wil slechts één partner per gemeente.

Hoog rendement: u realiseert een hoge marge. Uniek ijsvitrine-regeling met beperkte investering.

Onder eigen naam: u wenst onder uw eigen merknaam te werken, maar wenst topijs van Bobonne? Dat kan ook. 

ONDERSCHEIDEND PRODUCT AANBOD:  

Bobonne denkt met u mee om extra onderscheidend te zijn en dus extra omzet te realiseren. Naast het traditionele ‘ 1 bol, 2 bol, 3 bol’ kunnen we ook focus leggen op een aantal originele coupes om mee te nemen. Daarnaast kun je je assortiment uitbreiden met onze ‘artisanale taarten on the go’ en je zo differentiëren t.o.v. de Luikse suikerwafels.. . Ook onze handgemaakte ijspralines zijn interessant. Waarom ook geen cliënteel aantrekken voor levering & take away…  

dessertshop

BOBONNE SWEET MOMENTS
Start je eigen dessertshop!

Droom je van een eigen zaak of wil je jou bestaande zaak heruitvinden? Bobonne heeft een mooi all in concept voor kwaliteitsgeoriënteerde ondernemers.

In een verkennende en vrijblijvende babbel zoeken we wat het best bij jou past. Wil je een concept ontwikkelen waar je nog genoeg quality time overhoudt of wil je volle bak vooruit met een aantal verschillende zaken.. Misschien een koffieshop met heerlijke patisserie en verwenkoffies of een take away concept met Bobonne ijsvitrine & taarten on the go..… ? Door te praten en te brainstormen komen we tot een finaal idee met een duidelijk financieel doel. Dit kunnen we samen ontwikkelen tot een concept waarin we ons beiden kunnen vinden. 

Op de juiste locatie zorgen we samen voor de Bobonne Sweet Moments inrichting, de gepaste marketingtools en de juiste product-mix.

Samen schrijven we een win-win verhaal.

PARTNER VOOR DE HORECA

Bobonne is enkel verkrijgbaar bij horeca. Horeca die weet dat goede kwaliteit het verschil kan maken.

MEER OMZET EN MARGE

Onze belofte is dat u met Bobonne meer omzet en marge zal genereren.

MEER DAN LEKKER ROOMIJS

Bobonne biedt tevens een uitgekiend assortiment patisserie, overheerlijke moelleux en chocomousse alsook artisanale koekjes & koffiegarnituren.

KLEIN MAAR FIJN

Bobonne heeft geen zotte ambities, maar wil lange termijn relaties bouwen met zij die zich willen onderscheiden op kwaliteit.

Kennismaken met Bobonne?

Neem contact met ons op 

050 42 52 59

Kennismaken met Bobonne?