Lees wat onze klanten zeggen   |    Bel ons op 050/42.52.59

Wat zeggen onze klanten over Bobonne

PASSION Gent met Frank

Waarom Bobonne? De Bobonne producten worden nog ambachtelijk gemaakt met echte pure ingrediënten en dat proef je. Met De Passion willen wij ons onderscheiden op kwaliteit, wij geloven dat dit de kracht is van de kleine zelfstandige en Bobonne past perfect in dat plaatje. Wij gaan voor de lange termijn, we vragen ook onze prijs en met kwaliteit is dit geloofwaardig.

Wat ik ook belangrijk vind is de exclusiviteit die Bobonne geeft. Van bij het begin in 2014 heeft Bobonne gezegd dat ze niet bij mijn concurrenten- collega’s zouden verkopen en ze zijn van hun woord. De service die Bobonne biedt is ook uitstekend, ze bellen ieder week voor de bestelling, zo vergeet ik nooit iets, zo hou je ook voeling met elkaar, je bent geen nummer.

De dessertkaart is echt ook een plus, ik gebruik die na de hoofdmaaltijd maar ook in de namiddag als tea-roomkaart, de mensen hebben niet steeds zin om de hele menu te doorbladeren.

Het werkt echt goed en ieder jaar wordt die herdrukt, daar maken ze bij Bobonne geen probleem van. Echt tevreden van Bobonne!

Kennismaken met Bobonne?

Neem contact met ons op 

050 42 52 59

Kennismaken met Bobonne?